KOMMENTARER

 

"Jag är så tacksam att jag hittade till Linnea! Hon är otroligt kunnig och engagerad. Jag har sökt så mycket hjälp för mina skador och efter att ha tränat hos Linnea i ett halvår har jag inte ont längre och hon har hjälpt mig hitta och använda muskler jag innan inte visste att jag hade.
Jag rekommenderar Linnea till alla oavsett skada, mål eller vad du vill utvecklas i.
Stort tack!"

- Jessica Johansson

"Utmanande och roligt! Har under en tid kört pilates med målet att bli starkare i bål och få koordination, rörlighet och kroppskontroll på köpet, riktigt kul att känna att det gett resultat!"

- Jonas Hallberg


.    .    .


"Pilatesträning med Linnéa har varit avgörande för att få bukt med smärta i min höft. Att träningen av kroppskontroll och kroppsmedvetenhet, styrka och smidighet dessutom har gjort mig till en mer balansetad och nyanserad ryttare är ju en härlig bonus!
Linnéa är en engagerad, empatisk och mycket kunnig tränare!
Jag kan varmt rekommendera pilatesträning till alla, särskilt ryttare som vill investera i sin egen utveckling!"

- Helena Åberg


"Så fantastiskt bra på alla sätt och vis. Linnéa är otroligt professionell och sitter på fantastisk mycket kunskap. Hon har även stor förståelse för kroppen och ser verkligen (!) till individens behov. Rekommenderar till alla!"


- Elonore Léone 

.    .    .


"This was a fabulous introduction to Pilates, and after about ten sessions, I can really feel the improvement in strength and stability. Her style of teaching is inclusive and encouraging and I highly recommend you try!!"

- Lorna Little


"Jag har tränat hos Linnéa sen september 2019, och hon har hjälpt mig enormt mycket med kroppsmedvetenhet och olika problem i min kropp. Träningen har också hjälpt mig i vardagslivet samt i min ridning. Och trots pandemin och nedstängandet av studion har jag kunnat fortsätta med onlineklasser, vilket har varit så bra för att slippa få uppehåll i träningen. Jag kan varmt rekommendera att träna för Linnéa, både onlineklass och i studion."

- Josefine Axelsson


.   .   .


"Jag hittade Linnea i oktober förra året då jag fått problem med mitt bäcken när jag spelade badminton. Tack vare Linneas stora kunskap och engagemang har jag redan kommit en bra bit på vägen tillbaka och jag kan redan spela lite badminton igen. Linneas stora passion för pilates ger mig som klient den absolut bästa träningen och motivationen att jobba vidare."

- Kriztina Lövgren


"Fantastisk träning som syftar till att lära sig att använda sin kropp på rätt sätt både i vardagen och när man tränar. Linnéa är kunnig och instruerar på ett tydligt sätt så att det blir enkelt att förstå och göra övningarna rätt även om man inte är så van."

- Madeleine Brink

.   .   .


"Jag var hos Linnéa och fick hjälp med mina stela fotleder. Vi testade olika övningar med maskinerna som hon använder, blandat med prat kring muskelavslappning, anatomi och alternativa träningsövningar för att komma runt problemet. Maskinerna går att anpassa in i oändligheten - både vad gäller övningar och individnivå (höjd, räckvidd, styrka). Så bra! Och spännande! Träning på ens egen kropps villkor är så himla viktigt för motivationen (och för att man ska få ut nått av det, tänker jag?!) och det var precis vad jag fick här. Jag gick där ifrån med en sjukt positiv känsla. Asvärt bara det!"

- Tina Carlsson

.   .   .


"Superduktig tjej! Väldigt proffsig och kunnig så jag rekomenderar verkligen hennes pass/träning. Pilates är perfekt om man har ryggproblem som jag."

- Sch Jea


"Mycket duktig tränare som jag rekommenderar till alla! Väldigt professionell och kunnig och dessutom mycket trevlig."

- Caroline Lafolie


SAMARBETSPARTNERS