KOMMENTARER


"Jag hittade Linnea i oktober förra året då jag fått problem med mitt bäcken när jag spelade badminton. Tack vare Linneas stora kunskap och engagemang har jag redan kommit en bra bit på vägen tillbaka och jag kan redan spela lite badminton igen. Linneas stora passion för pilates ger mig som klient den absolut bästa träningen och motivationen att jobba vidare."

- Kriztina Lövgren


"Utmanande och roligt! Har under en tid kört pilates med målet att bli starkare i bål och få koordination, rörlighet och kroppskontroll på köpet, riktigt kul att känna att det gett resultat!"

- Jonas Hallberg"Fantastisk träning som syftar till att lära sig att använda sin kropp på rätt sätt både i vardagen och när man tränar. Linnéa är kunnig och instruerar på ett tydligt sätt så att det blir enkelt att förstå och göra övningarna rätt även om man inte är så van."

- Madeleine Brink

"Så fantastiskt bra på alla sätt och vis. Linnéa är otroligt professionell och sitter på fantastisk mycket kunskap. Hon har även stor förståelse för kroppen och ser verkligen (!) till individens behov. Rekommenderar till alla!"


- Elonore Léone "Jag var hos Linnéa och fick hjälp med mina stela fotleder. Vi testade olika övningar med maskinerna som hon använder, blandat med prat kring muskelavslappning, anatomi och alternativa träningsövningar för att komma runt problemet. Maskinerna går att anpassa in i oändligheten - både vad gäller övningar och individnivå (höjd, räckvidd, styrka). Så bra! Och spännande! Träning på ens egen kropps villkor är så himla viktigt för motivationen (och för att man ska få ut nått av det, tänker jag?!) och det var precis vad jag fick här. Jag gick där ifrån med en sjukt positiv känsla. Asvärt bara det!"

- Tina Carlsson

"Superduktig tjej! Väldigt proffsig och kunnig så jag rekomenderar verkligen hennes pass/träning. Pilates är perfekt om man har ryggproblem som jag."

- Sch Jea"Mycket duktig tränare som jag rekommenderar till alla! Väldigt professionell och kunnig och dessutom mycket trevlig."

- Caroline Lafolie